Valentines fra februar 2020 - hold øje med vores næste supperclub på vores FB og IG

D. 14/2 (udsolgt) & d. 15/2 kl. 18.00 åbner vi igen op i udestuen. Hhv. Kåre Jonassen & Peter Blaabjerg er aftenens tjener og sommelier, som sammensætter drikkevarerne til dagens menu, som du kan se nedenfor, hvor vi tager en afstikker til varme himmelstrøg.

Til at starte med; 2 forskellige slags snacks.

Til forret; rimmet laks smagt til med koriander, lime og chili. Hertil urter marinerede i kimchee og en mayonnaise på røget chili og sesam. À part smørstegte hjerteformede brødcroutons.

Til hovedret; skiver af langtidsstegt hel kalveskank, glaseret med let-spicy marinade. Hertil pund-til-pund kartoffelmos, pak choy i soya og bacon og en sauce på braisérlagen, monteret med smør.

Til dessert; stegt mazarinkage med kokosiscreme, sauce af passionfrugt og sprødt.

 

Til kaffen; 2 slags petit four. 

 

Pris pr. kuvert for hele aftenen er 700,- og betales på Mobilepay.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by SPISPÆNT - FOOD BY BRAAE APS  cvr. 40506764