Månedens Supperclub

konceptet

"Afslappet social dining i Knudlund"

Supperclub hos Spispænt er et koncept, hvor du booker et bord med de gæster du gerne vil have med. Vi udbyder een menu på aftenen og vores tjener/sommelier, sammensætter en vin/øl menu som passer til maden. Prisen er 700 kr for hele aftenen, som består af 2 snacks, forret, hovedret, dessert og kaffe med petit four (en lille sød ting eller to) og prisen er inkl. drikkevarer.

Vi har plads til mellem 40 og 50 gæster og i sidder hovedsageligt ved borde med 4-6 gæster. Kommer i 2 gæster, kan vi godt finde på at parrer jer med et andet hold 2´er for at få puslespillet til at gå op - vi sørger naturligvis for behørig afstand og sprit.

Mundbind er naturligvis påkrævet, så længe man ikke sidder ned ved bordet.

Vi har mulighed for arrangere kørsel, i skal blot informere os inden middagen - så sørger vi for at bestille en taxi til jer.

Ellers skal i blot læne jer tilbage og nyde aftenen, hvor i kommer som i er og nyder samværet med os og de andre gæster.

Vi glæder os til at se jer.

Maj menu til d. 8/5

aftenens tjener og sommelier er; 
peter blaabjerg & Alex Plougmann
til at starte med; 2 forskellige snacks.
til forret; hvide asparges med lun og luftig hollandaise på sifon. Hertil rilette af øko-gris vendt med purløg og citron og smør-stegt brioche.

til hovedret; langtidsstegt kalvecuvette fra Grambogård. Hertil grønne asparges, karamelliseret løgpure, brændt hvidløg og mild trøffelsky.

til dessert; rabarbertærte med friske og syltede rabarber, bund af mazarin og geleret sukkerlage  smagt til med vanilje og kardemomme. Hertil parfait med "cookiedough".

til kaffen; 2 slags hjemmelavede petit four med avec.

Juni Menu til d. 5/6

aftenens tjener og sommelier er;
kåre jonassen
til at starte med; 2 forskellige snacks.
til forret; "rejemad" på grillet surdejsbrød med friske og syltede asparges, radiser, dildmayonnaise og kartoffelchips.

til hovedret; ballotine af skovkylling og kugle med rillete fra Gothenborg som kylling Danoise. Hertil skildt sauce med persilleolie, let-syltede agurk i risvineddike og nye kartofler á part vendt med masser løvstikke.

til dessert; koldskålsfromage med jordbærkys, chokoladekiks og rabarber sorbet.

til kaffen; 2 slags hjemmelavede petit four med avec.
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Banner_groen_847x274.gif

© 2018 by SPISPÆNT - FOOD BY BRAAE APS  cvr. 40506764