Første supperclub i vores nye lokaler d. 3/10 fra kl. 18.00 med Peter Blaabjerg som dagens tjener og sommellier.

D. 3/10 blænder vi op for en ny sæson supperclub i nye lokaler i Knudlund. Peter Blaabjerg er dagens tjener og sommelier, som sørger for dit velbefindende på aftenen og matcher drikkevarer til maden.

Til at starte med; 2 forskellige slags snacks.

Til forret; terrine på rådyr, både som rilette og farseret. Hertil svampemayonnaise, bitre salater og urter, jordskokchips og hasselnødsvinaigrette. 

Til hovedret; bagt torsk med skorzonerrod vendt i timian og brændt hvidløg. Hertil confiteret kartoffel og beurre blanc med purløg og citron.

Til dessert; æbletærte med saltkaramel og creme. Hertil æblesorbet med æbletuille.

 

Til kaffen; 2 slags petit four. 

 

Pris pr. kuvert for hele aftenen er 700,- og betales på Mobilepay.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by SPISPÆNT - FOOD BY BRAAE APS  cvr. 40506764