SPISPÆNT - FOOD BY BRAAE APS er et udspring af ideen om, at lave en gourmetrestaurant i noget så kitch og utraditionelt, som en udestue i et villakvarter.
Udestuen er kun åbent ved specielle lejligheder og man kan kun købe den ene menu, som er til rådighed den enkelte dag, hvor dagens tjener sammensætter en tilhørende vinmenu. Udestuen kan også bookes til lukkede arrangementer.
Vi er nu rykket i nye og flotte lokaler i Knudlund syd for Silkeborg, hvor vi fortsat afholder Supperclubs og du kan naturligvis også holde din fest hos os eller afholde et firmaarrangement.
Skulle du få brug for Spispænt ved en anden festlig lejlighed, så rykker vi gerne ud og hjælper jer, om det er bryllup, fødselsdag, konfirmation eller anden begivenhed.
Vi har også mulighed for at afholde lukkede arrangementer i vores hyggelige udestue.
Kontakt os på info@spispaent.dk eller på +45 26459911

Johan Braae
Ejer af Spispænt og rutineret kok. Har arbejdet i London, Indonesien og mange år i København. Han tegner virksomhedens gastronomiske profil.

Ole Christiansen
Rutineret udestuetjener. Har arbejdet mange år i København hos bla. Hilton og er nu den hjemvendte søn tilbage i Nørresundby.

Kåre Jonassen
Rutineret udestuetjener. Har arbejdet mange glade år hos Rene Knudsen i Århus. Til daglig restaurantchef og uddannet sommelier.

Peter Blaabjerg
Rutineret udestuetjener. Har arbejdet mange år i det københavnske bla. hos Kroghs Fiskerestaurant og D´angleterre. Nu ejer han vinfirmaet vinopti.dk og er uddannet sommelier.