Vi har nu årets nytårsmenu klar!  Vi har lagt mange kræfter i at komponere en nytårsmenu, som ikke bare er super lækker, men også helt vildt nem for dig at klargøre. Vi synes nemlig det vigtigt at være nærværende blandt dine gæster på denne særlige aften, istedet for at bruge alt for meget tid i køkkenet. Alt er tilberedt, du skal blot varme og anrette maden. 

 

Pris pr. kuvert for 3 retter er 395,- og inkl. ost er prisen 445,- 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

9F0A3662.jpg
9F0A3598.jpg
9F0A3691.jpg
9F0A3707.jpg

En smagefuld kulinarisk

   nytårsmenu - udsolgt

FORRET

Rimmet laks med chipotlemayonnaise, hjertesalat, jorskokchips, vinaigrette med peanuts. Hertil surdejsbrød og smør.

 
HOVEDRET

Stegt oksemørbrad med en sprød kugle af braiseret oksetyksteg i panko. Hertil pommes Anna, glaseret gulerod, karamelliseret gulerodspuré og pebersauce.

 
DESSERT

Sprød tærte med hvid chokolade og saltkaramel. Hertil pocheret pære, vaniljecreme og myntesukker.

 
OSTEANRETNING

Hvis der er plads til 4 retter, tilbyder vi en osteanretning med 2 slags oste fra Arla Unika med knækbrød og chutney.

Pris pr. kuvert for 3 retter er 395,- og inkl. ost er prisen 445,-

BESTILLING & BETALING

 

Ordren skal betales på mobilepay (240514) ved bestilling.

Bestilling kan ske på mail; info@spispaent.dk

AFHENTNING

Afhentning kan ske d. 31 /12 i tidsrummet fra kl. 10.00-15.00 i restauranten på Knudlundvej 1, 8653 Them.

 

 

I den forbindelse viser vi gerne vores lokaler frem og byder på et glas bobler med et ønske om et godt nytår.

ANRETNINGSVEJLEDNING

Velkommen i køkkenet!

Her finder du vejledning til opvarmningen og anretningen

af dette års nytårsmenu. 

 

FORRET

Rimmet laks med chipotlemayonnaise, hjertesalat, jordskokchips, vinaigrette med peanuts. Hertil surdejsbrød og smør.

 

Varm brødet ved 180 grader i cirka 10 minutter til det er sprødt udenpå og blødt indeni. Anret forretten ved at lægge laksen på midten af forret-tallerknen. Sprøjt 4 dutter af chipotlemayoen omkring laksen. Hjertesalaten drysses let over laksen. Jordskokchips drysses og sættes evt. i en af mayo-dutterne. vinaigretten fordeles over salat og laks efter behag.

Serveres med brød og smør.

 

 

HOVEDRET

Stegt oksemørbrad med en sprød kugle af braiseret oksetyksteg i panko. Hertil pommes Anna, glaseret gulerod, karamelliseret gulerodspuré og pebersauce.

 

Varm ovnen til 200 grader.  Gør mørbrad, oksetykstegskugle, glaserede gulerødder og pommes Anna klar i ovnfaste fade eller alubakken der følger med. Krydder mørbraden med salt og peber og steg den i 2 x 7  minutter, hvor den trækker ca. 15 min imellem intervallet. Oksetyksteg-kuglen, pommes Anne og gulerødderne varmes i cirka 15-20 minutter. I en gryde eller i micro-ovnen varmes gulerodspuré og i en anden gryde varmes pebersaucen op.

 

Anret hovedretten ved at starte med i den ene side af tallerkenen at lægge en skefuld gulerodspuré, som ”trækkes” ind mod midten af tallerkenen. Placer mørbraden på den tynde ende af gulerodspuréen. Placer også den glaserede gulerod i forbindelse med puréen. Læg pommes Anna og oksetykstegskuglen på tallerkenen, så det passer med kød og gulerod. En skefuld af pebersaucen fordeles over kødet. Og retten toppes med frisk timian

 

DESSERT

Sprød tærte med hvid chokolade og saltkaramel. Hertil pocheret pære, vaniljecreme og myntesukker.

 

Anret desserten ved at placere tærte og pocheret pære på tallerknen og sæt dutter af vaniljecreme omkring på tallerknen. Drys en teske myntesukker over vaniljecremen.

 

OSTEANRETNING

Hvis der er plads til 4 retter, tilbyder vi en osteanretning med 2 slags oste fra Arla Unika med knækbrød og chutney.

 

Anrettes efter smag og behag.

 

God appetit! – vi ønsker alle et rigtig godt nytår!

Husk vi holder vores næste populære
Supperclub til valentines day. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by SPISPÆNT - FOOD BY BRAAE APS  cvr. 40506764

Banner_groen_847x274.gif